Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φουντούλης

Διεθνής πολίστας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό! (ΦΩΤΟ)

Στην Ουγγαρία τις τελευταίες ημέρες διεξαγόταν κανονικά το Κύπελλο Ουγγαρίας στο πόλο  και αυτές τις μέρες ήταν προγραμματισμένοι οι ημιτελικοί και οι τελικοί.

Στο φινάλε όμως της σεζόν και ενώ όλα κυλούσαν χωρίς προβλήματα, ήρθε η σημερινή είδηση να...ταράξει τα νερά.

Αρχικά, σήμερα το μεσημέρι η ομοσπονδία ανακοίνωσε πως αναβάλλονται οι αγώνες, γιατί τέσσερις παίκτες της Φερεντσβάρος βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ακολούθησε η ανακοίνωση της διοίκησης των πρωταθλητών Ευρώπης, που έκανε γνωστά τα ονόματα. Στη Φερεντσβάρος όμως παίζει ο δικός μας Γιάννης Φουντούλης και όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον είναι διπλό.

Ο αρχηγός της Εθνικής και πρώην άσος του Ολυμπιακού είναι ένας από τους τέσσερις πολίστες και πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα δυο εβδομάδες στη Βουδαπέστη.

Ο Φουντούλης την περασμένη εβδομάδα είχε κάνει τα διπλά τεστ, όπως και όλοι οι παίκτες της Εθνικής μας, λόγω των κρουσμάτων στη «γαλανόλευκη», που ήταν αρνητικά. Ταξίδεψε κανονικά στη Βουδαπέστη και τις τελευταίες δυο ημέρες είχε συμπτώματα ο Καναδός φουνταριστός, Μπίκαρι, ο οποίος βρέθηκε θετικός.

Έτσι σύσσωμη η ομάδα έκανε εξετάσεις που έδειξαν πως άλλοι τρεις παίκτες – ανάμεσά τους και ο Φουντούλης – είναι θετικοί.

Το κακό για τον παίκτη είναι πως περίμενε αυτές τις μέρες να ολοκληρωθεί η φετινή περίεργη σεζόν και να επιστρέψει στην οικογένειά του, αλλά θα παραμείνει υποχρεωτικά για δυο εβδομάδες στη Βουδαπέστη.

Πόλο: Θετικός στον κορονοϊό ο Γιάννης Φουντούλης - Σε καραντίνα στη Βουδαπέστη