Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελευθερόπουλος: «Η Παναχαϊκή θα κάνει πρωταθλητισμό, θέλουμε μια ομάδα να την βλέπει η Ελλάδα και να χαίρεται» (vid)

Ελευθερόπουλος: «Η Παναχαϊκή θα κάνει πρωταθλητισμό, θέλουμε μια ομάδα να την βλέπει η Ελλάδα και να χαίρεται»

Τα εγκαίνια του νέου της προπονητικού κέντρου στην Οβρυά πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής (28/6) η Παναχαϊκή.

Εκτός όμως από τα εγκαίνια του προπονητηρίου, το οποίο θα έχει το όνομα «Αλέξανδρος Σπανός», ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» Γιώργος Μπάρλος παρουσίασε και τον νέο προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο 45χρονος τεχνικός της ομάδας της Πάτρας στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Είναι μεγάλη τιμή να είσαι προπονητής στην Παναχαϊκή, είναι βαριά κληρονομιά. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που δεν έχει σημασία η κατηγορία που αγωνίζονται, αλλά το μέγεθός τους. Από τις πρώτες κουβέντες που έκανα με τον πρόεδρο συνάντησα ένα φιλόδοξο άνθρωπο. Με τον Nίκο (σ.σ. Λουμπαρδέας) έχουμε ταύτιση απόψεων και κίνητρο να πάμε την Παναχαϊκή εκεί που ανήκει.

Το σημαντικότερο για εμάς είναι η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν ξέρουμε αν θα πάρει πρωτάθλημα, αλλά να κάνουμε πρωταθλητισμό. Στα τόσα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο αυτό που ξέρω είναι πως όλοι θέλουν να νικήσουν, αλλά λίγοι είναι αποφασισμένοι να μοχθήσουν για τη νίκη. Εμείς θα μοχθήσουμε όσο χρειάζεται για να πάρουμε τη νίκη.

Μίλησα και με τον πρόεδρο όταν ανέβηκε στην Αθήνα και όλα τελείωσαν από το πρώτο ραντεβού. Πρώτα πρέπει να δούμε τι έχουμε σπίτι μας. Θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή, πιστεύω πως το πραγματικό μεταγραφικό παζάρι θα το έχουμε μετά τις 15 Ιουλίου όταν θα τελειώσουν και τα πλει-άουτ της Σούπερ Λιγκ 1. Ο αριθμός του ρόστερ δεν θα ήθελα να είναι πάνω από 25 παίκτες. Έχουμε κάνει προτάσεις σε αυτούς που θέλουμε και περιμένουμε, αλλά έχουμε plan b για όλες τις περιπτώσεις, όμως θα χρειαστεί υπομονή, δεν θα πάρουμε παίκτες για να πάρουμε.

Εμένα η άποψή μου είναι να μην γίνουν δύο όμιλοι και να γίνει ένας όμιλος στη Σούπερ Λιγκ 2, γιατί θα υπάρξει υποβάθμιση του πρωταθλήματος. Το έχω ζήσει και δεν είναι ωραίο. Θέλουμε μια ομάδα να την βλέπει όλη η Ελλάδα και να την χαίρεται».

Μεταξύ άλλων η ομάδα της Πελοποννήσου παρουσίασε και το νέο της πούλμαν, ενώ στο φινάλε της γιορτής ακολούθησε ρίψη πυροτεχνημάτων, με αρκετούς φίλους της ομάδας να δίνουν το παρών σε αυτή.