Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η «μεγάλη» Δευτέρα της Super League 2 - Ορθάνοιχτο για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος!

Η «μεγάλη» Δευτέρα της Super League 2 - Ορθάνοιχτο για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος!

Κρίσιμη συνεδρίαση για το μέλλον του πρωταθλήματος, αλλά και για την τροποποίηση του φορμάτ των πλέι οφ θα έχει την ερχόμενη Δευτέρα (22/6, 13:30) η Super League 2. 

Αν αποφασιστεί να μην υπάρξει τροποποίηση της προκήρυξης, τότε για λόγους ανωτέρας βίας θα υπάρξει επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, χωρίς να διεξαχθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας!

Τέλος, θα ληφθούν αποφάσεις για την περίπτωση που η ΕΠΟ δεν προχωρήσει σε αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών.

Η σχετική ενημέρωση:

«Σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), με θέματα ημερησίας διάταξης τα εξής:

1. Μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ της 05.06.2020 περί λήξεως της αγωνιστικής περιόδου την 02.08.2020, λήψη απόφασης για τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 2, για την ολοκλήρωση του υπολειπόμενου αγωνιστικού προγράμματος.

2. Σε περίπτωση μη τροποποίησης της προκήρυξης, λήψη αναγκαστικής απόφασης για λόγους ανώτερης βίας (εξαιτίας της μη ύπαρξης ημερομηνιών για την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος), για επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.

3. Λήψη απόφασης, σε περίπτωση που η ΕΠΟ, δεν προχωρήσει στην αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών, για περαιτέρω ενέργειες της Super League 2 και της Football League».