Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Super League 2

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Super League 2 με την ΕΡΤ, αυτό ήταν το θέμα συζήτησης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  συνάντηση της Super League 2 με την  ΕΡΤ, με θέμα το τηλεοπτικό συμβόλαιο της κατηγορίας. Οριστική απόφαση δεν πάρθηκε, όμως σύμφωνα με πληροφορίες το κρατικό κανάλι προσφέρει όσα χρήματα έδινε αθροιστικά πέρυσι σε Super League 2 και Football League, τα οποία και υπολογίζονται σε περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα γίνεται λόγος για υπογραφή τριετής συμφωνίας (λόγω και του σχετικού αθλητικού νόμου), ενώ πρόθεση είναι εκτός του φιξ ποσού που θα πάρει η κάθε ομάδα, να υπάρχουν και μπόνους, ώστε να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα.

Η διοργανώτρια αρχή ζήτησε να λάβει εγγράφως την πρόταση και για αυτό την ερχόμενη Δευτέρα  θα υπάρξει νέο διοικητικό συμβούλιο. με πρώτο θέμα την εξέλιξη στα τηλεοπτικά. Κάτι που αυξάνει κατακόρυφα τις  ενδείξεις  πως η σέντρα «πάει» για το Νοέμβριο και όχι για τις 24 του μηνός που έχει, τελευταία, ειπωθεί.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 18.10.21 και ώρα 14:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1) Ενημέρωση για την συνάντηση με την ΕΡΤ

2) Αγωνιστικά θέματα

3) Διάφορα θέματα».