Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
214

«Δεν μπορεί να καλύψει τη ρήτρα του Γιαννούλη η Σεντ Ετιέν - Το ποσό που αξιώνει ο ΠΑΟΚ»

Δεν είναι κοινό μυστικό πως το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη συζητιέται έντονα στην Ιταλία. Μεταγραφικά σενάρια κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Αταλάντα και της Νάπολι για τον φουλ μπακ του ΠΑΟΚ, ο οποίος εξαργυρώνει την απόλυτα γεμάτη σεζόν που πραγματοποίησε στον Δικέφαλο του Βορρά.

Στο κόλπο της απόκτησής του παραμένει πάντα και η Σεντ Ετιέν, με τους Ιταλούς, ωστόσο, να περιπλέκουν τα πράγματα, τονίζοντας πως τα 5 εκατ. ευρώ, που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι Γάλλοι, δεν ικανοποιούν σε καμία περίπτωση τον ΠΑΟΚ και τη πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα «areanapoli.it»: «Μετά τις επαφές του εκπροσώπου του με τη Νάπολι, υπάρχουν συζητήσεις και με την Σεντ Ετιέν, η οποία δεν διαθέτει τους οικονομικούς πόρους για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Στην πραγματικότητα η διοίκηση του ΠΑΟΚ ζητά τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ, αν και η ρήτρα του ανέρχεται στα 10. Από την πλευρά της, η Σεντ Ετιέν υπολογίζει να επενδύσει γύρω στα 5 εκατ. ευρώ που είναι στην πραγματικότητα πολύ λίγα χρήματα. Στην παρούσα φάση είναι πολύ νωρίς για να μάθουμε που θα βρεθεί ο Γιαννούλης στο τέλος της σεζόν».

Μέσα στον... χορό των ενδιαφερόμενων ομάδων έχει μπει για τα καλά και η Μονακό, η οποία μετουσίωσε το ενδιαφέρον της στην πρώτη κρούση που έκανε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, χωρίς να έχουν σημειωθεί για την ώρα εξελίξεις.