Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟΚ

«O αγωνιστικός χώρος της Τούμπας θα βελτιωθεί για το ματς με την ΑΕΚ»

Για τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο γεωπόνος της εταιρίας «Grass expert», Παναγιώτης Αραμπάνος, που σημείωσε ότι ο χλοοτάπητας θα βελτιωθεί για τον αγώνα του «Δικέφαλου του Βορρά» με την ΑΕΚ κατά 80%.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κακή εικόνα που είχε ο αγωνιστικός χώρο στην Τούμπα: «Συμφωνώ πως ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και υπάρχουν δυο σημαντικοί λόγου που συνέβη αυτό. Ο πρώτος αφορά το καλοκαίρι καθώς  για πρώτη φορά οι θερμοκρασίες ήταν αρκετά υψηλές  και ο δεύτερος αφορά κάποιες χρήσεις του χώρου που δημιούργησαν αυτήν την εικόνα».

Για το πότε θα βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Τούμπας: «Ο σύμβουλος που επισκέφθηκε το γήπεδο είπε ότι θα βελτιωθεί για τον αγώνα με την ΑΕΚ κατά 80%. Γίνονται ενέργειες ήδη από το πρωί της Δευτέρας, ώστε να γίνει το γήπεδο όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ».

Για τα θέματα που αφορούν την σπορά των αγωνιστικών χώρων: «Φέτος, γίνεται η προσπάθεια να μπει στα γήπεδα μια θερμόφιλη ποικιλία. Έχει μπει σε Αγρίνιο, Γιάννενα, Άρη και Κρήτη. Δεν προλάβαμε στην Τούμπα.  Το γήπεδο του Άρη είχε την ίδια ποικιλία με αυτή του ΠΑΟΚ.

Φέτος, τον Ιούλιο μπήκε ποικιλία στο «Βικελίδης» όπως είχε το «Γ. Καραϊσκάκης» και το γήπεδο στα Ιωάννινα. Του χρόνου το καλοκαίρι θα γίνει αλλαγή και στην Τούμπα. Και στο παιχνίδι με τη Ριέκα ήταν κακός ο χώρος».