Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στο πλευρό του Παντελή Κυριακίδη ο ΠΑΟΚ

Στο πλευρό του Παντελή Κυριακίδη ο ΠΑΟΚ

Με τον κόσμο να επιστρέφει στα γήπεδα, επιστρέφουν και οι κοινωνικές δράσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στην εποχή προ κορονοϊού ο Δικέφαλος συνήθιζε να προσφέρει ένα μέρος των εσόδων από τους εντός έδρας αγώνες του σε παιδιά με πρόβλημα υγείας, κάτι που θα γίνει και φέτος.

Όπως ανακοινώθηκε από το PAOK ACTION ένα μέρος των εσόδων θα δοθεί για την ενίσχυση του Παντελή Κυριακίδη, του νεαρού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα από το 2009. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δώσει μέρος των εσόδων της από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη αναμέτρηση της Super League 1 για φιλανθρωπικό σκοπό.

"Τα τελευταία έξι χρόνια ο ΠΑΟΚ και το PAOK Action έχει προφέρει οικονομική ενίσχυση σε πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών. Παιδιών που δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη κόντρα σε αδυσώπητους εχθρούς. Η δράση του PAOK Action θα συνεχιστεί και την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 και θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μέρος των εσόδων από όλους τους εντός έδρας αγώνες θα διατίθεται σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η πρώτη δράση θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα (12/09, 19:00). Όπως κάθε χρόνο ο πρώτος εντός έδρας αγώνας αφιερώνεται στη βοήθεια ενός δικού μας παιδιού, του Παντελή Κυριακίδη. Του άτυχου ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ που μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα παραμένει εδώ και χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι σε κώμα.

Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε αυτόν και την οικογένειά του!

«Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο" αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου.