Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αυτό είναι το deal για Παλάσιος - Έτσι έκλεισε η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Αυτό είναι το deal για Παλάσιος - Έτσι έκλεισε η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, μετά την αποχώρησή του από την Ιντεπεντιέντε.

Ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές έχει επέλθει προφορική συμφωνία και εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή εγγράφων. Μάλιστα, ακόμη και το πρόβλημα που είχε προκύψει με μία οφειλή της Ιντεπεντιέντε στην Πατσούκα, φαίνεται πως ξεπεράστηκε και όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα έχει happy end για τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει στην Αργεντινή, ο παίκτης θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών ετών με το «τριφύλλι», ενώ οι ετήσιες αποδοχές του θα ξεπεράσουν τις 500 χιλιάδες ευρώ. Παράλληλα, στην Λατινική Αμερική υπάρχουν αναφορές και για το deal μεταξύ των τριών συλλόγων.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον 29χρονο άσο, καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στις 650 χιλιάδες ευρώ στην Ιντεπεντιέντε, η οποία θα διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%. Αντίθετα, το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος από την συμφωνία θα το έχει η Πατσούκα.

Όπως υποστηρίζουν τα Μέσα στην Αργεντινή, η Πατσούκα θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στις 900.000 ευρώ, αλλά θα παραχωρήσει το 25% των δικαιωμάτων του παίκτη, κάτι που σημαίνει πως πλέον δεν θα εμπλέκεται με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Τέλος, λόγω πίεσης χρόνου δεν αποκλείεται ο Αργεντινός εξτρέμ να περάσει ιατρικές εξετάσεις στην πατρίδα του και εν συνεχεία να έρθει στην Αθήνα για να ντυθεί στα πράσινα.