Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
μαυρομματης

Τι είπε ο Φάνης Μαυρομμάτης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Ψυχολογική... ώθηση έδωσε στον Παναθηναϊκό η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σύμφωνα με τον Φάνη Μαυρομμάτη. 

Επίσης ο αμυντικός του «τριφυλλιού» μίλησε στην συνδρομητική τηλεόραση για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την επιστροφή των «πράσινων» στη Λεωφόρο, αλλά και την δική του αγωνιστική παρουσία.
                                                        
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φάνης Μαυρομμάτης:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Μας έδωσε ψυχολογία. Όπως γνωρίζουμε όλοι η πορεία δεν είναι τόσο καλή όσο περιμέναμε και αυτή η νίκη μας έδωσε αρκετή ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να είμαστε σοβαροί, αποτελεσματικοί και να κατακτούμε νίκες».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Τα Γιάννενα είναι σκληρή ομάδα, έχουμε αναλύσει τα καλά και τα λάθη στο προηγούμενο ματς και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο: «Είμαι χαρούμενος, η Λεωφόρος είναι ένα ιστορικό γήπεδο, έχουμε πολλές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Αν είχαμε και κόσμο, θα ήταν καλύτερα».

Για την παρουσία του: «Κοιτάω τη δουλειά μου, να προπονούμαι, να βελτιώνομαι και ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει αν θα παίξω ή όχι».