Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το παρασκήνιο με Λαλά στον Ολυμπιακό - Έτσι άλλαξε το κλίμα

Το παρασκήνιο με Λαλά στον Ολυμπιακό - Έτσι άλλαξε το κλίμα

Ο Ολυμπιακός είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει έναν άλλο Κένι Λαλά και περιμένει ακόμα περισσότερα στη συνέχεια.

Από πού κι ως πού, όμως, έχει αλλάξει το κλίμα με τον Λαλά και από εκεί που έβλεπε την πλάτη των Καρμπόβνικ και Ανδρούτσου, έχει φτάσει πλέον στο σημείο να μη βγαίνει ούτε με... αίτηση; 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πριν λίγες ημέρες είχε γίνει μία συζήτηση ανάμεσα στον Μαρτίνς και στον ποδοσφαιριστή στο γραφείο του προπονητή. Ήταν οι δυο τους και δεν διέρρευσε το παραμικρό. 

Ό,τι και να ειπώθηκε λοιπόν, από εκείνη τη συζήτηση ο Πορτογάλος τεχνικός δεν βγάζει τον Λαλά από την ενδεκάδα. Τον στηρίζει στις δύσκολες στιγμές και του δείχνει έμπρακτα την τυφλή εμπιστοσύνη που του έχει. Πλέον υπάρχει λόγος που δεν τον βγάζει ούτε με αίτηση από την ενδεκάδα και θα τον αντικαταστήσει μόνο αν προκύψει θέμα τραυματισμού ή κόπωσης. Κι ο λόγος έχει να κάνει με το ότι ο Λαλά έχει καταλάβει στο 100% τι ζητάει ο προπονητής του.

Αυτό που ζητάει πλέον ο Μαρτίνς από τον Λαλά είναι να βρει μία σταθερότητα. Είναι ένα ζήτημα το γεγονός ότι παρουσιάζει εμφανίσεις «μια του ύψους και μια του βάθους», λες και δεν υπάρχει μέση κατάσταση.