Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαρτίνς

Αυτή είναι η θέση για την οποία σκέφτεται να ζητήσει παίκτη ο Πέδρο Μαρτίνς

Σε αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση της προετοιμασίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός και  όπως φαίνεται ο  μπορεί να βρεθεί μπροστά και από μια τρίτη μεταγραφική υπόθεση. 

Οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Τικίνιο Σοάρες, ψάχνουν για μεσοεπιθετικό και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να βάλουν πλώρη και για απόκτηση αριστερού μπακ.

Ιδανικά για κάποιον που να μπορεί να αγωνιστεί και σαν αριστερός στόπερ σε «τριάδα» στην άμυνα. Ναι, έναν σαν τον Χοσέ Χολέμπας: Αν ο 37χρονος άσος, αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Έχει στα χέρια του καιρό τώρα πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό. Ξέρει πως ο Πέδρο Μαρτίνς τον περιμένει. Δεν είναι καθόλου βέβαιο όμως ότι θα ανταποκριθεί. Προφανώς το σκέφτεται. Και μιας και η ερχόμενη Τετάρτη είναι πολύ κοντά; Φαίνεται για θέμα ορθάνοιχτο.

Περίπτωση Λεονάρντο Κούτρη στην προετοιμασία δεν υφίσταται, καθώς ο διεθνής άσος θα συνεχίσει στη Γερμανία. Αν λοιπόν ο Χολέμπας κρεμάσει τα παπούτσια του, τότε ο Ολυμπιακός έχει μοναδικό διαθέσιμο αριστερό μπακ τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φτάνει σήμερα στην Αθήνα για να οργανώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη της προετοιμασίας. Είναι δεδομένο ότι όλο αυτό το διάστημα ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση. Θα τα πει όμως πλέον και από κοντά. Λογικά από αύριο θα υπάρξει μια από τις γνωστές συσκέψεις που κατά καιρούς γίνονται στον Ρέντη για λόγους μεταγραφικούς.