Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΟΦΗ

Η διάγνωση για Μαρινάκη και Καμάου στον ΟΦΗ

Χωρίς τους Νίκο Μαρινάκη και Μπρους Καμάου, έγινε η προπόνηση του ΟΦΗ την Τρίτη (14/9). Ο πρώτος  υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί τενοντίτιδα αχίλλειου τένοντα, άρχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Δεν προλαβαίνει την ΑΕΚ αλλά απέφυγε τη μεγάλη ζημιά κι αυτό έχει σημασία. O Καμάου υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, άρχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: 

«Χωρίς τους Νίκο Μαρινάκη και Μπρους Καμάου, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο αμυντικός της ομάδας μας, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό (13/9) ματς με τον Άρη, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί τενοντίτιδα αχίλλειου τένοντα, άρχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

O Μπρους Καμάου υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, άρχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα οι Γιον Τοράλ, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, ενώ από το πρόγραμμά του απείχε ο Μιγκέλ Μεγιάδο, λόγω ίωσης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, μικρών σχέσεων, τελικό παιχνίδι και τρέξιμο.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (15/9), στις 10:00».