Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Καυτές» ατάκες Όσκαρ Γκαρθία για το επεισοδιακό ντέρμπι της Τούμπας και την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό

«Καυτές» ατάκες Όσκαρ Γκαρθία για το επεισοδιακό ντέρμπι της Τούμπας και την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό

Σε συνέντευξή του σε μέσο της Γαλλίας, ο Όσκαρ Γκαρθία θυμήθηκε τις λιγοστές εμπειρίες του από την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, λέγοντας ότι απόλαυσε τα όσα έζησε, παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου του 2018 στην Τούμπα, όταν ένα ρολό ταμειακής μηχανής τον βρήκε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά το ματς τίτλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και των ερυθρολεύκων.

Επιπλέον, τόνισε πως μετά από αυτό το συμβάν στη Θεσσαλονίκη, αποχώρησε άμεσα από τον Ολυμπιακό, λόγω διοικητικών και εσωτερικών προβληματισμών στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού προπονητή της Ρεμς:

«Πραγματικά απόλαυσα το πέρασμά μου από την Ελλάδα. Αυτός ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήταν ξεχωριστός. Αγωνιζόμασταν άμεσα για τον τίτλο τότε με τον ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν έντονη. Υπήρξαν εντάσεις ακόμη και πριν από την έναρξη του αγώνα.

Πήγα προς τον πάγκο μου και ήρθε ένα καρούλι αποδείξεων ακριβώς στο πρόσωπό μου. Το χείλος μου σκίστηκε. Ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν χαρτί υγείας, αλλά σας διαβεβαιώνω, με βάση τον τραυματισμό που είχα, δεν ήταν. Θα πούμε ότι αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Αποφάσισα να φύγω αμέσως μετά από τον Ολυμπιακό, πάλι λόγω εσωτερικών, διοικητικών προβληματισμών».