Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η Παρί Σεν Ζερμέν, ο αδιάλλακτος Πορτίγια, ο Φετφατζίδης και ο Άρης

Η Παρί Σεν Ζερμέν, ο αδιάλλακτος Πορτίγια, ο Φετφατζίδης και ο Άρης

Ο Κρίστιαν Πορτίγια, ένας από τους Ισπανούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν στον Άρη, συνεχίζει την αδιάλλακτη στάση του, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη πληρωθεί από τη νέα ΠΑΕ και τον Θόδωρο Καρυπίδη 350.000 ευρώ προκαταβολή για τις 400.000 που του επιδικάστηκαν κι ενώ δεν δέχτηκε κανένα συμβιβασμό.

Τα υπόλοιπα συμφωνήθηκε να του καταβληθούν σε δύο δόσεις των 25.000 ευρώ (30/10 & 30/11). Οι πρώτες 25.000 πληρώθηκαν στις 9/11, δηλαδή με εννιά μέρες καθυστέρηση κατόπιν σχετικής ειδοποίησης και αποδοχής του, ενώ η δεύτερη δόση καταβλήθηκε στις 25/11, δηλαδή πέντε μέρες νωρίτερα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ισπανός προσέφυγε στη FIFA και ζητάει το πέναλτι που είχε συμπεριληφθεί ύψους 50.000 ευρώ, σε περίπτωση που δεν πληρωθεί έγκαιρα. Την ίδια στιγμή, η Παρί Σεν Ζερμέν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 700.000 ευρώ, γιατί καθυστερεί να πληρώσει προμηθευτές της από το 2017-2018!

Σύμφωνα με τους νομικούς του Άρη, η προσφυγή δεν έχει καμία τύχη, αφού πληρώθηκε όλο το ποσό και είναι απορίας άξιο γιατί συνεχίζει αυτή τη στάση απέναντι στην τωρινή ΠΑΕ που πληρώνει τις παλιές αμαρτίες.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι και ο Άρης μπορούσε να προσφύγει στη FIFA και να αξιώσει αποζημίωση για τη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Κορ, η οποία καθυστέρησε να πληρώσει τα χρήματα και παρακάλεσε να μην ενεργοποιηθεί το πέναλτι ύψους 50.000 ευρώ για κάθε μήνα καθυστέρησης. Όμως, ο Καρυπίδης το δέχτηκε και δεν έβαλε σε μπελάδες την Αλ Κορ.