Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επίσκεψη Θύρας 7 στου Ρέντη - Αποθέωσαν ομάδα, Μαρτίνς, ποιον στήριξαν!

Επίσκεψη Θύρας 7 στου Ρέντη - Αποθέωσαν ομάδα, Μαρτίνς, ποιον στήριξαν!

Στου Ρέντη βρέθηκε αντιπροσωπεία της Θύρας 7. Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού συνεχάρησαν την ομάδα για την ευρωπαϊκή της πορεία, ευχαρίστησαν τον Πέδρο Μαρτίνς για όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο και ανέφεραν στον Ζοσέ Σα πως έχει την απόλυτη στήριξή τους.

Παράλληλα, έδωσαν το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια και την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα.

Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» μεταξύ άλλων είπε στην αρχή: «Κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν με τραυματισμούς, με εχθρικές διαιτησίες, με όλα, είμαστε ευχαριστημένοι για την ευρωπαϊκή μας πορεία και σίγουροι ότι του χρόνου θα πάμε ακόμα καλύτερα. Σε κάποια παιχνίδια του Champions League δεν πήγαμε καλά αλλά η εικόνα σας στο “Emirates” ήταν αυτό που θέλουμε από τον Ολυμπιακό.

Η χρονιά, όμως, δεν τελείωσε. Κάνουμε επανεκκίνηση τώρα και τα δίνουμε όλα για να πάρουμε με θριαμβευτικό τρόπο το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε και το Κύπελλο Ελλάδας. Είμαστε Ολυμπιακός και τα θέλουμε όλα. Είμαστε δυο επίπεδα πάνω από τους άλλους και μας αξίζουν όλα. Θέλουμε νίκες στα ντέρμπι μέσα και έξω.

Να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι αυτή η ομάδα, ο Πρόεδρος, από τον προπονητή και τους παίκτες μέχρι τον οπαδό μας στα σύνορα σε βορρά και νότο, παλεύουνε μόνοι εναντίον όλων. Και νικάμε. Αυτή είναι η μοίρα αυτής της ομάδας. Κι εμείς σαν Θύρα 7 ήμασταν και είμαστε πάντα η ασπίδα και το δόρυ αυτής της ομάδας.

Ξέρουμε πόσο έχετε κουραστεί, εξαντληθεί, πάτε τώρα δυο χρόνια χωρίς ξεκούραση με συνεχόμενα παιχνίδια με ταλαιπωρίες από την πανδημία. Σφίξτε τα δόντια, βάλτε όλη σας τη δύναμη να τελειώσουμε τη χρονιά όπως σας αξίζει και όπως αξίζει στον κόσμο μας».

Μάλιστα μέσα σε όλα όσα ειπώθηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναφέρθηκαν ξεχωριστά στους Πέδρο Μαρτίνς, Ζοσέ Σα, τονίζοντας:

«Προσωπικά θέλουμε να πούμε για δυο ανθρώπους. Τον Πέδρο Μάρτινς και τον Ζοσέ Σα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή που έδωσε αυτό το χαρακτήρα στην ομάδα. Την επιθετικότητα που έχει από τη φύση του ο σύλλογος! Και εσύ Ζοσέ, όλοι βλέπουμε ότι τους δυο τελευταίους μήνες η απόδοση σου δεν είναι καλή.

Βλέπουμε τι γράφεται και τι λένε. Εμείς είμαστε εδώ για σένα. Κλείσε τα αυτιά σου και μην ακούς κανέναν. Εμείς είμαστε δίπλα σου και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε τους τίτλους».

Ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε στους εκπροσώπους της Θύρας 7, λέγοντας: «Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα μας. Σας νοιώθουμε δίπλα μας ακόμα και τώρα που το γήπεδο μας είναι δυστυχώς άδειο. Να ξέρετε ότι όλοι μας θα δώσουμε τα πάντα για τον Ολυμπιακό!».