Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επίσημο: Τέλος από την ΚΕΔ το «δεξί χέρι» του Κλάτενμπεργκ

Επίσημο: Τέλος από την ΚΕΔ το «δεξί χέρι» του Κλάτενμπεργκ

Παρελθόν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αποτελεί ο Άλαν Σνόντι ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να τερματιστεί το συμβόλαιό του. 

Ο Άλαν Σνόντι ήταν το «δεξί χέρι» του Μαρκ Κλάτενμπεργκ αλλά είχε παροπλιστεί από τον Άγγλο για τους ορισμούς στη Λίγκα. 

Επίσημο: Παρελθόν από την ΚΕΔ ο Σνόντι

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ.

"Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 22.10 μ.μ. η ΚΕΔ/ΕΠΟ έλαβε  email από τον κ. Alan Snoddy ο οποίος ενημέρωνε ότι για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, επιθυμεί την -με άμεση ισχύ- διακοπή του συμβολαίου  του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Και ενώ η ΚΕΔ/ΕΠΟ  έχει εκπλαγεί και απογοητευθεί από τα ανακοινωθέντα του κ. Snoddy, θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή τύχη στο μέλλον.

Όπως συμφωνήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, ο κ. Jacob Collins αντικαθiστα τον κ. Snoddy και θα είναι από εδώ και στο εξής αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κ. Mark Clattenburg θα αναλάβει, με την υποστήριξη του κ. Collins, τους ορισμούς των Αξιωματούχων Διαιτησίας για τη Διοργάνωση της Super League 2, μέχρι νεωτέρας".