Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Έτσι σχολίασε ο Τάσος Κάκος το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι σχολίασε ο Τάσος Κάκος το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Στην εκπομπή «Total Football» σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της 24ης αγωνιστικής της Super League 1, ο πρώην διαιτητής, Τάσος Κάκος όπου στάθηκε και στη φάση που ακυρώθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ στην ήττα του δικεφάλου στην Τρίπολη με σκορ 2-1.

Ο πρώην διαιτητής στάθηκε στην κάκιστη λήψη την οποία χρησιμοποίησε το VAR προκειμένου να αποφανθεί ότι ήταν σε θέση οφσάιντ ο Τσέχος επιθετικός, επισημαίνοντας ότι το πλάνο δεν βοηθάει προκειμένου να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Ο Τάσος Κάκος σημείωσε ότι αν δεν υπήρχε η γραμμή του οφσάιντ θα είχε και ο ίδιος αμφιβολίες, αφού το πλάνο δεν βοηθάει για το αν έχει φύγει η μπάλα από τα πόδια του Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάσος Κάκος:

«Αν δεν υπήρχε η γραμμή θα είχα και εγώ σοβαρές αμφιβολίες γιατί το πλάνο δεν βοηθάει, όμως σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η γραμμή και είναι αρχή μου να μην αμφισβητώ την τεχνολογία.

Από την στιγμή που ο VAR έχει πάρει μια απόφαση, έχει βάλει όλα τα κριτήρια. Αν δεν υπήρχε η τεχνολογία θα είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου, γιατί το πλάνο δεν βοηθάει να δούμε αν έχει φύγει η μπάλα από τα πόδια του τερματοφύλακα».