Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Καυτές» ατάκες Καρυπίδη για Άρη, πακιστανικά τηλέφωνα και διαιτησία

ΒΙΝΤΕΟ: «Καυτές» ατάκες Καρυπίδη για Άρη, πακιστανικά τηλέφωνα και διαιτησία

Την εικόνα του Άρη και του ελληνικού πρωταθλήματος σχολίασε ο Θόδωρος Καρυπίδης, υποστηρίζοντας πως είναι περήφανος για την προσπάθεια που γίνεται στους κίτρινους. Επιπλέον, τόνισε πως είναι στρατιώτης της ομάδας, παρά τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει, ενώ ανέφερε πώς έχει δεχθεί απειλές.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3 ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης:

«Εγώ και όλος ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που γίνεται και είναι περήφανος. Ο Άρης έχει επιστρέψει, έχει εδραιωθεί. Έρχονται κάποιες στιγμές που πιέζομαι πολύ, δε μας λυγίζει τίποτα. Δεν έχω καταλάβει γιατί ενοχλεί τόσο πολύ ο Άρης. Ένα κομμάτι ίσως έχει να κάνει επειδή έχει βρεθεί πολύ ψηλά. Δεν γίνεται για το ποδόσφαιρο να δέχομαι μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα και να δέχομαι απειλές.

Ήταν δύσκολα ειδικά στη Β’ Εθνική, δεν μπορούσα να τα παρατήσω, δεν θα υπήρχε επόμενη μέρα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα με τη διαιτησία, λύθηκαν αρκετά με Κλάτενμπεργκ, να κρατάμε χαμηλά τη μπάλα. Έχω κάνει και λάθη, αλλά δεν γίνεται να συνεχίζεται αυτό το πράγμα. Θέλουμε να έρχονται οι διαιτητές και να μας σφυρίζουν 50-50.

Έχουμε μια λίστα με όλες τις παλιές αμαρτίες και είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο. Αυτά δε γίνονται. Αν μου έλεγε κάποιος ότι υπάρχουν όλα αυτά μπορεί να μην αναλάμβανα. Το παρασκήνιο υπήρχε και θα υπάρχει πάντα. Αν έχεις καλή ομάδα, θα εκτεθούν. Για να μην μπερδεύονται κάποιοι, δεν χρησιμοποιώ τον Άρη για τα επιχειρηματικά μου ρίσκα. Είμαι στρατιώτης στον Άρη, δουλεύω για τον Άρη, δεν είμαι εγώ ο Άρης, εκπροσωπώ το σύλλογο και δεν τον χρησιμοποιώ».