Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σάσα: «Είμαι καλά, σύντομα θα είμαι πίσω» - Στη Θεσσαλονίκη Μήτρογλου και Ρόουζ (ΦΩΤΟ)

Σάσα: «Είμαι καλά, σύντομα θα είμαι πίσω» - Στη Θεσσαλονίκη Μήτρογλου και Ρόουζ (ΦΩΤΟ)

Ο Λούκας Σάσα προσβλήθηκε από κορονοϊό στη Βραζιλία, όπου βρίσκεται και είναι υποχρεωμένος να τεθεί σε καραντίνα μέχρι να βγει αρνητικός και να του επιτραπεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη, που λογικά θα χάσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, παραμένει αισιόδοξος και μέσω των social media στέλνει το δικό του μήνυμα στους φίλους των κίτρινων: «Ναι, ξέχασα ότι υπάρχει αυτός ο γα… ιός, αλλά είμαι καλά, χωρίς δυνατά συμπτώματα και περιμένω να είμαι αρνητικός ξανά, ώστε να ταξιδέψω πίσω στην Ελλάδα. Σύντομα θα είμαι πίσω και θα ενσωματωθώ στην ομάδα. VAMOS ARIS».

Από εκεί και πέρα, οι Κώστας Μήτρογλου και Λίντσεϊ Ρόουζ αναμένεται να ταξιδέψουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθούν στις προπονήσεις του Άρη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν πάρει επιπλέον άδεια και θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή τους, Άκη Μάντζιου.

Ακόμα, αύριο είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στην Ελλάδα, από την Ισπανία όπου βρίσκεται, ο Χαβιέ Ματίγια.

Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του Άρη θα γίνονται μέχρι και την Παρασκευή στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων θα αναχωρήσει το Σάββατο για τα 3-5 Πηγάδια, όπου και διεξαχθεί το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.