Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μάντζιος

Μάντζιος: «Τη νέα χρονιά υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις»

Την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, με τον Άκη Μάντζιο να τους μιλάει πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης.

Ο τεχνικός του Άρη σημείωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι την φετινή σεζόν υπάρχουν υψηλότερες απαιτήσεις και προσδοκίες από όλους, δεδομένου ότι η περσινή χρονιά αποτελεί μια καλή παρακαταθήκη.

«Χαίρομαι που σας βλέπω ξανά μετά από ένα μήνα. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ απαιτητική χρονιά καθώς έχουμε υψηλούς στόχους στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Η περσινή χρονιά είναι μια καλή παρακαταθήκη και έδειξε σε όλους ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες.

Τη νέα χρονιά υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και προσδοκίες και οφείλουμε να ετοιμαστούμε για να ανταποκριθούμε. Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία ότι με πολύ πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε . Τα υπόλοιπα θα τα λέμε καθημερινά .

Ξεκινάμε δουλειά, εύχομαι να είμαστε υγιείς να μην έχουμε τραυματισμούς και να πάνε όλα καλά», ανέφερε στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη ο Άκης Μάντζιος, στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν.