Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άρης

Αυτό είναι το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη

Τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης απολαμβάνουν παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ του Άρη, καθώς την ερχόμενη Τρίτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε γκρουπ και θα περάσουν την ίδια μέρα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την «πρώτη» της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει. Το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (15/06) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Από το πρωί της ίδιας μέρας οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα ξεκινήσουν να περνούν από τις απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού.

Μέχρι την άλλη Παρασκευή (18/06) οι προπονήσεις θα γίνονται στο «Δασυγένειο». Το πρωί της επόμενης μέρας η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή του Άρη, που θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου μέχρι τις 26 Ιουνίου, θα καταλύσει για μια ακόμη χρονιά στο ξενοδοχείο «Naoussa Mountain Resort» στην τοποθεσία Αγ. Παύλος».