Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μάνατζερ Κάτσε: «Λύνεται η συνεργασία με τον Άρη, πικραμένος που δεν βοήθησε»

Μάνατζερ Κάτσε: «Λύνεται η συνεργασία με τον Άρη - Γι’ αυτό είναι πικραμένος»

Ένα τελευταίο ραντεβού με τον Θόδωρο Καρυπίδη απομένει, ώστε να οριστικοποιηθεί η λύση της συνεργασίας μεταξύ Άρη και Έργκους Κάτσε, όπως ανέφερε ο Νίκος Καγιούλης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μάνατζερ του 27χρονου Αλβανού μέσου σε ραδιοφωνικό σταθμό:

Για το διαφαινόμενο «διαζύγιο» Άρη-Κάτσε:

«Ισχύει αυτό που έχει γραφτεί. Έχει γίνει μία συνάντηση με τον κ. Καρυπίδη, έχουμε άριστη συνεργασία και σχέση και αυτήν την εβδομάδα θα λήξει κοινή συναίνεση το διαζύγιο. Είναι αυτό που θέλουμε και οι δύο πλευρές. Ο ποδοσφαιριστής για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η ομάδα για να κάνει τις επόμενες κινήσεις. Έγινε μία προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε, ήταν οι συγκυρίες έτσι. Ο κορονοϊός, οι δύο τραυματισμοί, το ότι βιάστηκε να επανέλθει για να βοηθήσει την ομάδα».

Για το ότι ο Κάτσε πίεσε τον εαυτό του για να παίξει:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δίνει το 100%. Αυτό έκανε και στον Άρη, πίεσε τον εαυτό του να επιστρέψει πιο γρήγορα και αυτό τελικά αποδείχθηκε λάθος. Δεν έπρεπε να βιαστεί».

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης θα κάνει μεταγραφές:

«Απ' όσο ξέρω τον Καρυπίδη, είμαι σίγουρος ότι θα διευθετήσει όλα τα θέματα για να μπορεί η ομάδα να κάνει μεταγραφές».

Για το πότε να περιμένουμε τη λύση της συνεργασίας με τον Κάτσε:

«Μέσα στην εβδομάδα, εάν έχει χρόνο και ο κ. Καρυπίδης, θα κάνουμε ένα τελευταίο ραντεβού για να υπάρξει η λύση της συνεργασίας».

Για τη «γεύση» που αφήνει στον Κάτσε η φετινή χρονιά:

«Τον στεναχώρησε ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Άρη, λόγω των συγκυριών που ήρθαν. Μένει αυτή η πικρία, αλλά θα το ξεπεράσει όπως ξεπέρασε και άλλα πράγματα».