Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Μπάσιμο» της Νόριτς για άσο του ΠΑΟΚ: «Τον θέλει δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 7,5 εκατ. ευρώ - Αποφασίζει ο Σαββίδης»!

Μπάσιμο της Νόριτς για άσο του ΠΑΟΚ: «Τον ζήτησε δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 7,5 εκατ. ευρώ - Αποφασίζει ο Σαββίδης»!

Θέμα με τον Δημήτρη Γιαννούλη προέκυψε στον ΠΑΟΚ.

Η Νόριτς χτύπησε το απόγευμα της Τετάρτης την… πόρτα του Δικεφάλου του Βορρά, επιθυμώντας την απόκτηση του διεθνούς μπακ, έχοντας καταθέσει μάλιστα μία πρώτη πρόταση που έχει απορριφθεί.

Αυτή αφορούσε δανεισμό του παίκτη ως το τέλος της σεζόν με αντίτιμο 500.000 ευρώ, προσφορά που θεωρήθηκε ιδιαιτέρως χαμηλή από τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, οι Άγγλοι δείχνουν «ζεστοί» και όπως όλα δείχνουν, θα επανέλθουν με νέα πρόταση που πιθανότατα θα αφορά την αγορά του.

Θυμίζουμε ότι η ρήτρα του Γιαννούλη φτάνει στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, για τον οποίο έχει κάνει κρούση και η Τορίνο, φαίνεται πολύ θετικός να κάνει το βήμα για το εξωτερικό και τη Νόριτς, η οποία θυμίζουμε πως αγωνίζεται στην Championship.

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας, πάντως, η αγγλική ομάδα έχει ήδη επανέλθει, ζητώντας από τον ΠΑΟΚ τον 25χρονο αριστερό οπισθοφύλακα δανεικό, αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγοράς που φτάνει στα 7,5 εκατ. ευρώ και όπως τονίζεται, την τελική απόφαση για την παραχώρηση του Γιαννούλη θα την πάρει ο Ιβάν Σαββίδης!