Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιοβάνοβιτς: «Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Γιοβάνοβιτς: «Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Φανερά προβληματισμένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τη Φένλο δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του τριφυλλιού:

- Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τη Φένλο: «Χρησιμοποιήσαμε δύο ομάδες, μία στο πρώτο και μία στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο προσπαθήσαμε, νομίζω υπήρχε και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και για προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, να έχουμε την κατοχή, μας χρειαζόταν λίγος χρόνος στην αρχή για να το κάνουμε. Στη διάρκεια του ημιχρόνου είχαμε την κατοχή της μπάλας χωρίς να είμαστε αρκετά επικίνδυνοι για την αντίπαλη εστία. Άρα, θεωρώ ότι με την κατοχή μπάλας θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες επιθέσεις ή τουλάχιστον αυτές να είναι επικίνδυνες για τον αντίπαλο. Όσον αφορά το τρανζίσιον και τη σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι, ήταν “οκ”, όμως νομίζω πως το μεγαλύτερο μας θέμα ήταν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, όπου έπρεπε να είχαμε περισσότερες επιλογές για να κάνουμε περισσότερες φάσεις».

- Για την απόδοση των πράσινων στο δεύτερο ημίχρονο: «Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά στην αρχή, αλλά μετά από περίπου είκοσι λεπτά χάθηκε τελείως το παιχνίδι. Χάσαμε τις θέσεις μας. Σίγουρα δεν με αφήνει καθόλου ικανοποιημένο, έπρεπε σίγουρα κάποια παιδιά που έχασαν πολλές μέρες να πάρουν χρόνο στη διάρκεια του φιλικού και ήταν πρώτο ματς για τον Μπουζούκη που πήρε τόσο χρόνο και για τον Χατζηγιοβάνη. Αλλά νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο, ενώ περίμενα να εξελιχθεί ευκολότερα για εμάς όσον αφορά το παιχνίδι μας, ήταν τελείως ασύνδετο και δεν μου άρεσε η συμπεριφορά μας στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου».