Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αϊτόρ

Πρόταση της Μπεσίκτας στον Αϊτόρ- Τι σκέφτεται ο παίκτης

Εξελίξεις σημειώνονται γύρω από τον Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα, τον βασικό στόχο του Τσάβι Ρόκα για τα άκρα της επίθεσης του Παναθηναϊκού… Ο μάνατζερ του Ισπανού εξτρέμ είχε επαφές στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας και άκουσε την πρόταση τους.

Η προσφορά των Τούρκων είναι υψηλότερη από την αντίστοιχη του Ρόκα, αλλά όχι στο βαθμό που να σβήνει τις ελπίδες του Καταλανού παράγοντα του Παναθηναϊκού. Τα τουρκικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για 600-700.000 ευρώ ετησίως στον ποδοσφαιριστή, αλλά αυτά τα νούμερα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ειδάλλως, ο Αϊτόρ θα είχε ήδη εκδώσει εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη.

Από την άλλη, ο Αϊτόρ έχει δισταγμούς για να εγκατασταθεί στην Τουρκία, οι οποίοι σχετίζονται με την ποιότητα ζωής και τη γενικότερη ανασφάλεια που επικρατεί. Επίσης, δεν πείθεται κατά πόσον η Μπεσίκτας θα τον βοηθήσει να συνεχίσει την ανοδική πορεία του.

Στην Αθήνα τα λεφτά θα είναι λιγότερα, αλλά ο Αϊτόρ ξέρει ότι ο Ρόκα τον εμπιστεύεται και τον προορίζει για βασικό. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι πρωταγωνιστής στον Παναθηναϊκό και θα έχει τον αναγκαίο χρόνο προσαρμογής.

Το σημαντικό είναι ότι ο Αϊτόρ δεν επιθυμεί να καθυστερήσει πολύ για την τελική απόφαση του και έχει εξουσιοδοτήσει τον ατζέντη του να διερευνήσει όλες τις επιλογές, ώστε να ζυγίσει τα δεδομένα.