Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Συνάντηση Ολυμπιακού-Σολδάνο τη Δευτέρα»

«Συνάντηση Ολυμπιακού-Σολδάνο τη Δευτέρα»

Οι εμφανίσεις του Φράνκο Σολδάνο με τη Μπόκα Τζούνιορς τη σεζόν που πέρασε ήταν πολύ καλές, με αποτέλεσμα ο αργεντίνικος σύλλογος να θέλει να κρατήσει τον 25χρονο στράικερ στο ρόστερ του.

Υπενθυμίζεται πως ο Σολδάνο είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Μπόκα εδώ και έναν χρόνο, με τους «χεϊνέσες» να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τον κρατήσουν έναν χρόνο ακόμη. Με δανεισμό βέβαια.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού, Μπόκα και παίκτη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με στόχο να βρεθεί μία λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Από τη μία, οι ερυθρόλευκοι ζητούν 300.000 ευρώ για να παραταθεί έναν χρόνο ακόμη ο δανεισμός. Από την άλλη, η Μπόκα θέλει να δώσει λιγότερα χρήματα και ευελπιστούν να ρίξουν τις απαιτήσεις των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με αργεντίνικα ΜΜΕ, πάντως, την ερχόμενη Δευτέρα (20/7) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ ανθρώπων της διοίκησης του Ολυμπιακού και του μάνατζερ του Σολδάνο, Ερνάν Ρουμπιόλα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση για το αν θα βγει «λευκός καπνός» ή οι διαπραγματεύσεις θα αποβούν για μία ακόμη φορά άκαρπες.