Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βλαντάν Μιλόγεβιτς

Μιλόγεβιτς: «Ανυπομονούμε να μπούμε στο γήπεδό μας σε έναν χρόνο»

Όπως και χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ, έτσι και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανυπομονεί να δει το γήπεδο της «OPAP Arena» να ολοκληρώνεται και να υποδέχεται την «Ένωση».

Ο Σέρβος προπονητής παρευρέθηκε μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο και τον CEO του συλλόγου, Γιώργο Κοσμά, σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ στα Σπάτα και δήλωσε πως: «Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του αθλητισμού. Από τις χορηγίες, τις δράσεις του για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Για εμάς στην ΑΕΚ ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος στρατηγικός και χορηγικός συνεργάτης μας και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε ακόμα πιο πολλές επιτυχίες στο μέλλον. Και εμείς και οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ ανυπομονούμε να μπούμε μαζί στο νέο γήπεδό μας σε ένα χρόνο».

Από τη μεριά του, ο αρχηγός της ΑΕΚ ανέφερε ότι: «Όλες οι μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ ήρθαν με το Πάμε Στοίχημα στη φανέλα μας. Ελπίζουμε πως θα είναι το γούρι μας και αυτή τη σεζόν. Η συνεργασία μας δεν έχει μόνο αγωνιστικό προσανατολισμό, αλλά περιλαμβάνει και κοινωνικές δράσεις που φέρνουν κοντά τη νέα γενιά στον αθλητισμό».

Τέλος, ο Γιώργος Κοσμάς τόνισε πως: «Βρισκόμαστε στην αρχή μιας απαιτητικής σεζόν. Εκτός των αγωνιστικών στόχων, η ολοκλήρωση της χρονιάς θα σημάνει τη μετάβασή μας στην OPAP Arena και θα μας αναβαθμίσει σε πολλά επίπεδα. Κοινός παρονομαστής σε όλο αυτό είναι ο ΟΠΑΠ που αποτελεί συμπαίκτη μας. Η εμπιστοσύνη του ΟΠΑΠ μας ικανοποιεί και αποδεικνύει την ανοδική εμπορική ανάπτυξή μας. Συγχαίρω τον ΟΠΑΠ για το μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελεί».

Από εκεί και πέρα, τοποθέτηση υπήρξε και από τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Οδυσσέα Χριστοφόρου, που μεταξύ άλλων είπε πως: «Σήμερα κάνουμε τη σέντρα για την 7η συνεχή χρονιά του ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ. Η συνεργασία μας αναπτύχθηκε με την ΑΕΚ τόσο στο αθλητικό όσο και στο κοινωνικό κομμάτι. Είμαστε υπερήφανοι που ο ΟΠΑΠ αποτελεί μέρος του μεγάλου έργου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ με μια πρωτοποριακή συμφωνία για την ονοματοδοσία του γηπέδου με ανταποδοτικά οφέλη».

Τέλος, ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της εταιρείας σχολίασε τα εξής: «Ο ΟΠΑΠ αποτελεί μέγα χορηγό της ΑΕΚ για επτά συνεχόμενες σεζόν. Δεν είναι μια τυπική χορηγική συμφωνία, αλλά μια ολοκληρωμένη συνεργασία του αθλητικού μάρκετινγκ εφάμιλλη του εξωτερικού. Η συνεργασία αυτή έχει συμβάλλει και στους στόχους των δύο ομάδων. Πριν ένα χρόνο παρουσιάσαμε την πρωτοποριακή συμφωνία για την ονοματοδοσία του γηπέδου με τον ενθουσιασμό όλων να μεγαλώνει για τα εγκαίνια».