Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απίθανο παρασκήνιο με Μελισσανίδη και Ζούμπερ: «Αν δεν τον φέρετε…»

Απίθανο παρασκήνιο με Μελισσανίδη και Ζούμπερ: «Αν δεν τον φέρετε…»

Η ΑΕΚ έφερε στη χώρα μας τον Στίβεν Ζούμπερ και κατά τη διάρκεια της ημέρας (30/08) θα ανακοινώσει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Για να ολοκληρωθεί, βέβαια, η συμφωνία με τον 30χρονο Ελβετό μέσο υπήρξε έντονο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, καθοριστικό ρόλο στο deal έπαιξε η αποφασιστικότητα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είπε στους συνεργάτες του Κονέ και Παπαδημητρίου: «Αν δεν τον φέρετε μαζί σας, να μείνετε κι εσείς εκεί, να μη γυρίσετε», δείχνοντάς τους πόσο έπρεπε να παλέψουν για να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή. 

Τα δύο στελέχη των «κιτρινόμαυρων» μετέβησαν στο σπίτι του Ζούμπερ και του είπαν χαρακτηριστικά: «Εμείς, Στίβεν, εισιτήριο επιστροφής για την Αθήνα δεν έχουμε. Θα μείνουμε εδώ μέχρι να σε πάρουμε μαζί μας στην Ελλάδα». Ο Ελβετός αντιλήφθηκε πόσο τον ήθελε η ΑΕΚ, ενώ και η στάση του μάνατζέρ του ήταν καθοριστική. 

Ο εκπρόσωπος του 30χρονου άσου μετέφερε αρχικά στον Μελισσανίδη: «Το ζήτημα για το παιδί δεν είναι σε καμία περίπτωση το οικονομικό. Ξέρει καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ και ότι δεν έχει σχέση με τη Βενέτσια ως ομάδα. Το ζήτημα για το παιδί είναι το πρωτάθλημα». Στο τέλος, ωστόσο, αμφότεροι έδωσαν θετική απάντηση.