Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΕΚ

Αυτό είναι το μήνυμα της διοίκησης της ΑΕΚ προς τους παίκτες

Με τις πόρτες... ερμητικά κλειστές και με τους πιο νεαρούς του ρόστερ να έχουν αποκλειστεί απ;o την συζήτηση, έγινε η περίφημη συνάντηση του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΑΕΚ Γιάννη Παπαδημητρίου και του Τεχνικού Διευθυντή Παναγιώτη Κονέ, με τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», για να συζητηθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τον αποκλεισμό – σοκ από την Βελέζ και τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί στην ομάδα. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά πράγματα, πέρα από το γεγονός πως είχε περισσότερο τον χαρακτήρα «group therapy» μετά από κάποια φάση και, κλασικά, ακούστηκαν πολλές προτροπές για να μην βγει κάτι προς τα έξω.

Οι Κονέ και Παπαδημητρίου πήγαν στα Σπάτα για την συνάντηση πριν από την προπόνηση, με την πρόθεση να θέσουν τους παίκτες προ των ευθυνών τους και να μιλήσουν σε πολύ έντονο ύφος. «Θα πάμε μπροστά με αυτούς που μπορούν», ήταν το βασικό μήνυμα από την παρουσία των δύο εκπροσώπων της διοίκησης.

Ωστόσο δεν υπήρχε πρόθεση να θέσουν στον οποιονδήποτε θέμα παρουσίας του στην ΑΕΚ. Τα ζητήματα των Λόπες και Νταντσένκο δεν τέθηκαν σε αυτή την συνάντηση, αλλά οι δύο παίκτες είχαν πληροφορηθεί τις προθέσεις της διοίκησης από πριν.

Σε κάθε περίπτωση το τι θα γίνει με τα ζητήματα του σημερινού ρόστερ, θα γίνει πιο ξεκάθαρο τις επόμενες μέρες μετά από τις αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη.  Εννοείται πως υπάρχουν παίκτες που και οι ίδιοι δε νιώθουν αυτή τη στιγμή καλά στην ΑΕΚ και ξέρουν πως αμφισβητούνται πάρα πολύ, αλλά μεταξύ τους υπάρχουν και κάποιοι με μεγάλα συμβόλαια. Οπότε η κατάσταση δεν είναι απλή για καμία από τις δύο πλευρές.