Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ανακατατάξεις στην ΑΕΚ με απόφαση Μελισσανίδη

Ανακατατάξεις στην ΑΕΚ με απόφαση Μελισσανίδη

Βαδίζουμε στο δεύτερο 24ωρο μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη Βελέζ Μόσταρ και μέχρι στιγμής η διοίκηση της Ένωσης δεν έχει δώσει στίγμα για την επόμενη μέρα που σίγουρα θα είναι δυσκολότερη, όμως έχει έρθει και πρέπει να την διαχειριστεί η ομάδα με σοβαρότητα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που πάντα έχει τον τελευταίο λόγο σε όλες τις αποφάσεις στην ΑΕΚ, δεν έχει ακόμη ενημερώσει αν οι ανακατατάξεις θα μείνουν σε επίπεδο ποδοσφαιριστών ή θα αγγίξουν κι άλλους.

Το ότι θα γίνουν μεταγραφές βασικών παικτών, αλλά και αποχωρήσεις ήταν δεδομένο πριν το σοκ. Αυτό που αλλάζει στον σχεδιασμό είναι πως πιθανότατα και αυτοί που θα αποχωρήσουν με πώληση, δανεισμό ή απλή αποδέσμευση, αλλά και αυτοί που θα έρθουν είναι περισσότεροι από όσους ήταν στον αρχικό σχεδιασμό.

Επίσης, ο αποκλεισμός και το τεράστιο κενό επίσημων αγώνων του Αυγούστου επιτρέπει στην ΑΕΚ αφενός να επισπεύσει τις αποχωρήσεις αυτών που δεν είναι στα πλάνα, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστούν έστω και ως λύσεις ανάγκης, αλλά δίνει και περιθώριο χρόνου στην επιλογή των παικτών που θα έρθουν.

Από εκεί και πέρα, πλην του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και του επιτελείου του, επανεξετάζονται τα πάντα και δεν αποκλείεται ακόμη και τώρα να υπάρξουν αλλαγές σε σημαντικές θέσεις. Ό,τι είναι να γίνει, αναμένεται να γίνει σύντομα χωρίς τίποτα να θεωρείται δεδομένο. Όλα, όμως, τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά.