Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εντός της ημέρας ξεκαθαρίζει για Ολιβέιρα και Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ!

Εντός της ημέρας ξεκαθαρίζει για Ολιβέιρα και Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ!

Νέλσον Ολιβέιρα και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι προγραμματισμένο μέσα στη μέρα να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στην υπόθεση του Ολιβέιρα, ο 29χρονος Πορτογάλος φορ στην ουσία δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της Ένωσης που είναι στο τραπέζι εδώ και καιρό.

Αυτό έχει οδηγήσει και τους ανθρώπους της ΑΕΚ στην εκτίμηση πως πρέπει να συνεχίσουν τον σχεδιασμό τους, χωρίς να υπολογίζουν σε συνέχεια της παρουσίας του Ολιβέιρα.

Ουσιαστικά η σημερινή συνάντηση έχει επίκεντρο το να διευθετηθούν εκκρεμότητες από την τρέχουσα συνεργασία. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο παίκτης να έχει κάτι να πει σε σχέση με την πρόταση της Ένωσης.

Όμως, είναι σαφές πως κατά πάσα πιθανότητα η συνεργασία των κιτρινόμαυρων με τον Ολιβέιρα θα τελειώσει οριστικά. Οτιδήποτε άλλο θα αποτελέσει συγκλονιστική ανατροπή.

Δεν έχει περάσει απαρατήρητο επίσης πως παρά το γεγονός ότι μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα είχε μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ο Ολιβέιρα δεν τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το τελευταίο ματς της σεζόν (με τον Άρη), καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο πλευρό που είχε το πρόβλημα.

Στην περίπτωση του Τσιγκρίνσκι, τώρα, ήρθε στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο ο ατζέντης του.

Ο 34χρονος Ουκρανός στόπερ έχει ο ίδιος ρίξει στο τραπέζι την ιδέα του να μείνει στην ΑΕΚ έναν ακόμη χρόνο κι αυτός είναι και ο λόγος που ήρθε εδώ κι ο μάνατζερ του.

Στη σημερινή συνάντηση η πλευρά της Ένωσης δεν μπαίνει με πρόθεση ανανέωσης του συμβολαίου. Υπάρχει ένα πλαίσιο συνεργασίας που ενδεχομένως να προταθεί στον Τσιγκρίνσκι, ανάλογα με τις σκέψεις που κάνει ο ίδιος για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ωστόσο, αν δεν το δεχθεί, φαίνεται πως από την Ένωση θα έχει το ελεύθερο να αναζητήσει κάτι άλλο για να παίξει ποδόσφαιρο και του χρόνου, αλλά πιθανότατα χωρίς να του κλείσουν την πόρτα για να τα πουν ξανά στη συνέχεια, σε περίπτωση που δεν βρει κάτι που να τον καλύπτει κι αναθεωρήσει την οπτική του.