Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δυσκολεύει η μετακόμισή της ΑΕΚ στη Ριζούπολη - Ποιος ο λόγος

Δυσκολεύει η μετακόμιση της ΑΕΚ στη Ριζούπολη - Ποιος ο λόγος

Το πλάνο μετακόμισης στη Ριζούπολη είχε ωριμάσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην ΑΕΚ, καθώς θα υπήρχαν πολλά και σημαντικά οφέλη από μια τέτοια κίνηση. Όλα αυτά, όμως, πριν την έλευση της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κορονοϊός έχει κάνει τους ανθρώπους της Ένωσης να έχουν δεύτερες σκέψεις για την προοπτική αυτής της μετακόμισης.

Ούτως ή άλλως, από την αρχή υπήρχε το πρόβλημα της χωρητικότητας της Ριζούπολης που είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με το ΟΑΚΑ.

Όμως, υπάρχει πλέον και το ενδεχόμενο να μειωθεί σε τεράστιο βαθμό ο αριθμός των εισιτηρίων που θα εκδίδονται για κάθε παιχνίδι την επόμενη σεζόν, προκειμένου να τηρούνται συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας.

Ο αριθμός αυτός θα είναι ένα ποσοστό της χωρητικότητας. Αυτό σημαίνει ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να προτιμήσει το ΟΑΚΑ για να μπορεί να εκδίδει περισσότερα εισιτήρια.

Στην Ένωση, όπως είναι λογικό, δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι. Οριστική απόφαση, πάντως, θα ληφθεί ως τις 31 Μαΐου, όταν και οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να δηλώσουν την έδρα τους στον φάκελο που θα καταθέσουν για την αδειοδότηση.