Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γκιγιέρμε: «Αξίζαμε το πρωτάθλημα, δουλέψαμε πολύ για αυτό»

Γκιγιέρμε: «Αξίζαμε το πρωτάθλημα, δουλέψαμε πολύ για αυτό»

Για το αυριανό (19/7, 20:00) τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, που θα «σφραγίσει» και επίσημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Γκιγιέρμε σε συνδρομητικό κανάλι.

«Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο στο παιχνίδι αυτό. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θέλουμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παίζουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, είναι καλή ομάδα με ποιότητα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Αξίζαμε το πρωτάθλημα, δουλέψαμε πολύ για αυτό», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μέσος των Πειραιωτών και συνέχισε: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε πιο σημαντικούς στόχους από το παιχνίδι αυτό, όπως είναι το Κύπελλο και η Ευρώπη, όμως και αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό και θέλουμε να το κερδίσουμε».

Για τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ ο Γκιγιέρμε ανέφερε: «Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Και τα δύο είναι σημαντικά και θέλουμε να τα κερδίσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά θα προσεγγίσουμε και τα δύο παιχνίδια για να τα κερδίσουμε».

Τέλος, μιλώντας για τον τελικό του Κυπέλλου (26/7, 21:00) και τον αγώνα με τη Γουλβς (6/8, 22:00), είπε: «Είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, δύο παιχνίδια που παίζονται πολλά για εμάς, θέλουμε να τα κερδίσουμε και τα δύο. Το παιχνίδι της Ευρώπης είναι τελείως διαφορετικό. Είναι σημαντικό για το σύλλογο να έχουμε καλή εικόνα στην Ευρώπη. Είμαι σίγουρος πως και για τα δύο παιχνίδια θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι».