Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το μυστικό της Forthnet: Πώς βρήκαν τόσα πολλά χρήματα στη Nova και συμφώνησαν με τις 13 από τις 14 ομάδες της Super League 1

Το μυστικό της Forthnet: Πώς βρήκαν τόσα πολλά χρήματα στη Nova και συμφώνησαν με τις 13 από τις 14 ομάδες της Super League 1

Παρά με ουρά μοιράζει η Forthnet, κάτι που φαίνεται από τις συμφωνίες που πέτυχε εσχάτως η Nova με τις ΠΑΕ της Super League 1.

Διότι από εκεί που είχε 7 ομάδες υπό τη σκέπη της, έφτασε τις 13 από τις 14 της πρώτης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ συζητούσε μέχρι πριν λίγες μέρες και με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να πετύχει το απόλυτο.

Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που συμφώνησε στα 7 εκατ. ευρώ και ίσως φτάσει με διάφορα μπόνους ως τα 8. Στο συνδρομητικό κανάλι έκλεισαν και οι πέντε «ορφανές» ομάδες (ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Βόλος και Λαμία) με deals που ξεκινούν από τα 1,3 εκατ. ευρώ έκαστη και φτάνουν ως τα 2 εκατομμύρια.

Μάνι μάνι δηλαδή η Forthnet έριξε έξτρα χρήμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο κοντά στα 15 εκατ. ευρώ.

Λογικό, καθώς βρίσκεται εν εξελίξει η ολοκλήρωση της εξαγοράς της από τη «United Group», θυγατρική της «BC Partners». Η οποία δεν εξαγόρασε μετοχές, αλλά χρέη μέσω εκτενούς κεφαλαιοποίησης αυτού και συνάμα εισροή νέων κεφαλαίων.

Η εξαγορά θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, ενώ ως το τέλος του έτους αναμένεται το εμπορικό λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας που θα σηματοδοτήσει την είσοδο της Forthnet στην κινητή τηλεφωνία (ως εικονικός πάροχος).