Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζητάει επίσημα την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα η Super League 1 - Καμία απόφαση για τα τηλεοπτικά

Ζητάει επίσημα την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα η Super League 1 - Καμία απόφαση για τα τηλεοπτικά

Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης έγινε την Τρίτη στη Super League 1.

Η διοργανώτρια αρχή ασχολήθηκε εκτενώς με το ζήτημα της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα και θα πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις για να το πετύχει. Έτσι, αποφασίστηκε να σταλεί σχετική επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς. Επίσης, εξουσιοδοτήθηκε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης όπως προχωρήσει σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για να εγκριθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που ήταν το θέμα του συμβουλίου, ουδεμία απόφαση πάρθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε από μεγάλες ομάδες να εξασφαλιστεί τι λεφτά θα πάρουν, κάτι που είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή, αφού δεν υπάρχει καν πρόταση. Επιθυμία υπάρχει από τη Super League 1 για ένα συνολικό ποσό περίπου στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που ειπώθηκε είναι να περιμένει ο συνεταιρισμός για την κατάληψη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Premier League, ώστε να φανεί τι ποσό θα δώσει το κανάλι που δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Η σχετική ενημέρωση:

«Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ. όπως προχωρήσει στη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. με θέμα την έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς, σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της Super League 1».