Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λυκογιάννης

Η άποψη του μάνατζερ του Μπάμπη Λυκογιάννη για το μέλλον του και τον... Ολυμπιακό

Στο μέλλον του Μπάμπη Λυκογιάννη αναφέρθηκε ο εκπρόσωπός με δηλώσεις του στην Ιταλία. Όλα δείχνουν ανοιχτά για τον πρώην παίκτη των Πειραιωτών, με τον Θεόφιλο Καρασαββίδη να υποστηρίζει ότι προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του 27χρονου αριστερού μπακ στο εξωτερικό, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην Κάλιαρι.

«Ο Λυκογιάννης είναι πολύ καλά στην Κάλιαρι, αγαπάει την πόλη και την ομάδα. Αυτήν τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην παραμονή της ομάδας στη Serie A και μετά θα σκεφτεί το μέλλον του. Η προτεραιότητά μας είναι η Κάλιαρι, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο ποδόσφαιρο, ειδικά μετά από μια περίεργη σεζόν όπως αυτή, δεν μπορείς να είσαι βέβαιος. Θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε αρχικά ο κ. Καρασαββίδης.

Για το σενάριο περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό, όπου ανήκε μέχρι το 2015, έχοντας ξεκινήσει από τα τμήματα Υποδομής του συλλόγου, ο μάνατζερ του Λυκογιάννη τόνισε: «Η επιθυμία μας, αυτή τη στιγμή, δεν είναι η επιστροφή στην Ελλάδα. Αν ο Λυκογιάννης φύγει από την Κάλιαρι, δεν θα το κάνει για τον Ολυμπιακό, αλλά για σημαντικές προτάσεις από Αγγλία ή Γερμανία. Ας σκεφτούμε όμως πρώτα την παραμονή της Κάλιαρι».