Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λάτσιο Τορίνο

Η Λάτσιο πήρε τον αγώνα στα χαρτιά, έφεση η Τορίνο

Η Λάτσιο ήταν στο «Ολίμπικο» στην προκαθορισμένη ώρα, ο διαιτητής το ίδιο, όχι όμως και η Τορίνο, που είχε απαγορευτικό για να ταξιδέψει κι έτσι ο σημερινός αγώνας ανάμεσα στις δύο  κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ των «λατσιάλι», αλλά η υπόθεση έχει δρόμο ακόμη.

Το παιχνίδι επρόκειτο να ξεκινήσει στις 19:30, αλλά το Τορίνο βρίσκεται σε καραντίνα από την τοπική υγειονομική αρχή (ASL) της πρωτεύουσας του Πιεμόντε, τουλάχιστον ως απόψε τα μεσάνυχτα και όπως είναι λογικό, η «γκρανάτα» δεν μπορούσε να μεταβεί στην ιταλική πρωτεύουσα.

Οι γηπεδούχοι πήγαν στο γήπεδο κανονικά και περίμεναν 45 λεπτά, πριν πάρουν αυτόματα τη νίκη με 3-0, αλλά η «γκρανάτα» έχει ήδη δηλώσει πως θα ασκήσει έφεση.

Λαμβάνοντας υπόψη τα αποδεικτικά στοιχεία και το προηγούμενο που έθεσε η Νάπολι στον αγώνα της με τη Γιουβέντους, τον Οκτώβριο, φαίνεται αδύνατο να μην επιτραπεί στην «Τόρο» να παίξει το παιχνίδι σε μελλοντική ημερομηνία.

Εάν η έφεση γίνει αποδεκτή νωρίτερα από το τρίτο επίπεδο (CONI), τότε η Τορίνο και η Λάτσιο είναι πιθανό να παίξουν στις 7 Απριλίου.