Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δήλωση που προκαλεί αίσθηση από Στέλιο Γιαννακόπουλο

Δήλωση που προκαλεί αίσθηση από Στέλιο Γιαννακόπουλο

Για τα προπονητικά όνειρά του μίλησε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στο «planetfootball.com», αποκαλύπτοντας τον στόχο του να κατακτήσει τον τίτλο στην Premier League ως κόουτς: «Η φιλοδοξία μου είναι κάποια στιγμή να γίνω πρωταθλητής στην Αγγλία, να κοουτσάρω παίκτες υψηλού επιπέδου και να κατακτήσω τίτλο στο Νησί».

Ο Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στη Μπόλτον, λέγοντας: «Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τη θητεία μου στον συγκεκριμένο σύλλογο. Υπήρχαν συμπαίκτες μου με μεγάλο ταλέντο, όπως ο Οκότσα και άλλοι. Ο Σαμ Αλαρντάις είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου. Διατηρούμε επαφές ακόμη και σήμερα, έχουμε συχνή επικοινωνία».

Τέλος, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος με την κατάκτηση του Euro το 2004: «Είναι το επίκεντρο, όχι μόνο της καριέρας μου, αλλά της καριέρας και των 23 παικτών που ήταν στην ομάδα. Είναι η απόλυτη ευχαρίστηση που μπορεί να βιώσει ένας παίκτης, ειδικά για μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα. Κανείς δεν περίμενε να πάμε εκεί και να κερδίσουμε το τρόπαιο. Θα το θυμόμαστε για πάντα».