Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαμός με Λιβάγια - Τι λέει Τούρκος ατζέντης για το μέλλον του

Χαμός με Λιβάγια - Τι λέει Τούρκος ατζέντης για το μέλλον του

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ, αναμένεται να έχει συνάντηση και με τον Μάρκο Λιβάγια για να μάθει τις προθέσεις του, τη στιγμή που στο τραπέζι υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση της Ένωσης για την ανανέωση του συμβολαίου του Κροάτη φορ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Την ίδια ώρα στην Τουρκία τα σενάρια για τον Λιβάγια δίνουν και παίρνουν. Όχι μόνο για την Τράμπζονσπορ, αλλά και για την Μπασάκσεχιρ πλέον, με έναν Τούρκο ατζέντη που ονομάζεται Γκερκέμ Ντεμίρ να ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί τον Κροάτη επιθετικό.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης μάλιστα έκανε και δηλώσεις στο Ajansspor: «Το συμβόλαιο του Λιβάγια στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Η Τράμπζονσπορ έκανε μια προφορική πρόταση. Θα είχαμε και μια τηλεδιάσκεψη, η οποία ακυρώθηκε. Ο Λιβάγια θέλει να έρθει στην Τουρκία. Επίσης η Μπασάκσεχιρ ενδιαφέρεται για τον Λιβάγια. Έχω μιλήσει με τον Μπουρούκ για τον Λιβάια και θα ξαναμιλήσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος μάνατζερ.

Από την πλευρά του πάντως ο επίσημος εκπρόσωπος του Λιβάγια, ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε δηλώνει άγνοια για το θέμα, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει καν τον συγκεκριμένο ατζέντη που φέρεται να μιλάει για τον Κροάτη επιθετικό της ΑΕΚ στον τουρκικό Τύπο...