Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ολυμπιακός ΠΑΟΚ νέοι

Τι συνέβη στην τηλεδιάσκεψη για τα πρωταθλήματα των ακαδημιών

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα για το τι μέλλει γενέσθαι με τις ακαδημίες και την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως οι τίτλοι κρίνονται στο γήπεδο. Οι τόνοι, ωστόσο, ανέβηκαν όταν ο Διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Αντώνης Πίκουλας, θέλησε να προβοκάρει τον ΠΑΟΚ, απαιτώντας από τους Θεσσαλονικείς να τοποθετηθούν για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να μπει παύλα στη φετινή σεζόν καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρούσαν από τη συνεδρίαση..

Η αντίδραση του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου ήταν άμεση και σε έντονο ύφος προς τον Αντώνη Πίκουλα, έκανε λόγο για εξυπνάδες και κουτοπονηριές του Ολυμπιακού, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Τα δημοσιεύματα που επικαλείσαι προέρχονται από συγκεκριμένη ιστοσελίδα που αποτελεί την επίσημη φωνή της ομάδας σας. Οπότε τέτοιες εξυπνάδες, όχι σε εμάς. Αποτελεί πάγια θέση μας, τα πρωταθλήματα να παίζονται στο γήπεδο και να τελειώνουν, όπως ακριβώς ξεκίνησαν...».

Ο ΠΑΟΚ έκανε σαφές σε κάθε τόνο πως επιθυμεί το πρωτάθλημα να διεξαχθεί όπως προβλέπεται (σ.σ. οι δύο ομάδες ισοβαθμούν αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που καλοβλέπει την αντικατάσταση του πρωταθλήματος με μια διοργάνωση Κυπέλλου και από εκεί να βγει ο νικητής της σεζόν. Γεγονός που δεν συνάδει με τη λογική καθώς οι νέοι του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο Youth League εφόσον η ανδρική ομάδα κατακτήσει το πρωτάθλημα, που φαντάζει το προφανές στην παρούσα φάση.