Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αποκάλυψη για Μέσι: «Βγάλτε τον έξω, θα τον σκοτώσουμε»!

Αποκάλυψη για Μέσι: «Βγάλτε τον έξω, θα τον σκοτώσουμε»!

Στο Ροζάριο γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Λιονέλ Μέσι, εκεί όπου τα παιδιά της γειτονιάς ήθελαν να τον... σκοτώσουν, βλέποντας τι μπορεί να κάνει με τη μπάλα στα πόδια.

Μιλώντας στην «Ole», ο ξάδερφος του άσου της Μπαρτσελόνα, Μάξι Μπιανούτσι, έκανε μια αναδρομή στην παιδική ηλικία του Μέσι, λέγοντας πως «στη γειτονιά έπαιζαν μαζί μας, ήμασταν μεγαλύτεροι και μας έλεγαν: ''Τρελοί, βγάλτε τον έξω,, επειδή πρόκειται να τον σκοτώσουμε''. Ήθελαν να τον χτυπήσουν, αλλά ήταν υπομονετικός και δεν παραπονιόταν. Όταν ήταν 8 ή 9 ετών, σηκωνόμουν νωρίς τα Σάββατα για να τον παρακολουθώ να παίζει και έκανε εντυπωσιακά πράγματα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Για το ενδεχόμενο, ο Μέσι να αγωνιστεί σε ομάδα της πατρίδας του, ο ξάδερφός του είπε το εξής: «Ο Λέο έχει μεγάλη αγάπη για την Αργεντινή. Ο κόσμος δεν το κατάλαβε ποτέ αυτό. Αν δεν ήμασταν μια χώρα χωρίς ασφάλεια, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο θα έπαιζε στην Αργεντινή. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να επηρεάσει την επιστροφή του. Το όνειρό μου είναι να τον δω να παίζει και πάλι για τη Νιούελς, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι περίπλοκο. Είναι δύσκολο. Φανταστείτε ότι ο Μέσι θα παίζει clasico και τα παιδιά θα πηγαίνουν σχολείο. Η πόλη είναι κόλαση».