Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Γαβριηλίδης για τα «βέλη» που δέχθηκε από Ολυμπιακό και Άρη - Αισιόδοξος για την επανέναρξη της Γ' Εθνικής

Ο Γαβριηλίδης για τα «βέλη» που δέχθηκε από Ολυμπιακό και Άρη - Αισιόδοξος για την επανέναρξη της Γ' Εθνικής

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε για το ηλικιακό όριο για τις εκλογές των ομοσπονδιών, αλλά και για το θέμα που δημιουργήθηκε στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου από πλευράς Ολυμπιακού και Άρη. Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επανέναρξη της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε σε τηλεοπτικό σταθμό:

Για το όριο ηλικίας στις ομοσπονδίες: “Είναι απαράδεκτο αυτό το μέτρο. Μπορείς να είσαι πλανητάρχης και όχι πρόεδρος στην ΕΠΟ”.

Για τον Βαγγέλη Γραμμένο: “Ο Γραμμένος είναι πολύ αγαπητός, αλλά θα μπορούσε να είναι πιο δυναμικός”.

Για τη διοίκηση της ΕΠΟ: “Περίμενα περισσότερα. Ίσως δεν επέτρεψαν στην διοίκηση της ΕΠΟ, οι συνθήκες γιατί δεν είναι μόνο τι θέλεις, αλλά αν σ’ αφήνουν να το κάνεις”.

Για τις εκλογές της ΕΠΣ Θράκης του 2022: “Λέω για μια ακόμη τετραετία να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Θράκης, για να ετοιμάσουμε και την διάδοχη κατάσταση”.

Για την κλήρωση του Κυπέλλου και το ζευγάρι Άρης-Ολυμπιακός: “Έπρεπε να βγει οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι παρά αυτό. Οποιοδήποτε άλλο θα ήταν σωστό. Τι να κάνουμε; Έτυχε. Πραγματικά στενοχωρήθηκα, καθώς κάποιοι δεν μου φέρθηκαν σωστά. Είναι κάποια πράγματα που δεν αξίζει τον κόπο ούτε να τα σχολιάζεις”.

Για το μητρώο: “Το μητρώο προϋπήρχε. Αν ήθελαν να κάνουν ένα ξεκαθάρισμα θα μπορούσαν να το κάνουν με μια πιο απλή διαδικασία και όχι τόσο χρονοβόρα. Εμείς σε σύνολο 30 σωματείων έχουμε τρία αλλά υπάρχουν και πολλά που έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους για να μπουν στο μητρώο”.

Για τα τοπικά: “Στο χώρο μας έχουμε πολλούς φοιτητές που έχουν φύγει και από την άλλη ομάδες που προετοιμάστηκαν για να ανεβούν. Τι θα γίνει θα πάει η χρονιά στράφι; Δεν ξέρω. Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα ρωτηθούν οι Ενώσεις τι άποψη έχουν αν θα ξεκινήσουμε ή όχι. Εγώ θα καλέσω τα σωματεία και θα παρθεί η απόφαση. Οι ομάδες που είναι προς την κορυφή θέλουν να ξεκινήσουμε και αυτές που είναι πιο χαμηλά δεν θέλουν. Δεν είναι σωστό να ζητήσουμε από τις ομάδες να ξαναπληρώσουν από τη στιγμή που δεν παίξαμε”.

Για τις Ενώσεις: “Δεν έχουν έσοδα καθώς έχουν νεκρώσει τα πάντα, ούτε από χορηγούς ούτε από πουθενά”.

Για τη Γ’ Εθνική: “Έχω την πληροφορία ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί ότι ξαναξεκινάει η Γ’ Εθνική, αλλά πάντα έχουμε τον φόβο των κρουσμάτων και των λοιμωξιολόγων”.

Για τα τεστ: “Όταν παρθεί η απόφαση να ξεκινήσουν οι προπονήσεις θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα των τεστ, ότι θα τα καλύψουν οι περιφέρειες ή οι δήμοι”.