Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νέα «πυρά» Τούρκων κατά Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Νέα «πυρά» Τούρκων κατά Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη γειτονική χώρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως το hashtag #marinakis συνοδεύεται από εκατοντάδες posts στο twitter, ενώ στο... παιχνίδι παραμένουν φυσικά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η εφημερίδα «Fotomac» έχει θέση στο εξώφυλλό της για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται και στα πρώτα θέματα της ηλεκτρονικής έκδοσης της «Hurriyet».

Οι Τούρκοι συντηρούν την ένταση μετά από την τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα των ερυθρόλευκων και δεν στέκονται μόνο σε όσα είπε, αλλά, επιπρόσθετα, ασχολούνται επισταμένως με τον βίο και την πολιτεία του στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το κείμενο της «Hurriyet» τονίζει ότι τα «σκάνδαλα του Μαρινάκη δεν περιορίζονται μόνο στα λόγια του» και κάνει αναδρομή σε όλες τις υποθέσεις που περιλαμβάνουν το όνομα του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού.

«Γελοιοποίησε τον εαυτό του και επισκίασε τη νίκη της ομάδας του», αναφέρεται επίσης στο ίδιο δημοσίευμα, ενώ δεν λείπουν και οι χαρακτηρισμοί από άλλα ΜΜΕ της Τουρκίας. «Ψεύτης», «απίστευτη αγένεια», «ξέφυγε», είναι μόνο μερικά από αυτά που σημειώνονται για τον Μαρινάκη στη γειτονική χώρα.