Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αναβρασμός στους οπαδούς της Άιντραχτ πριν τον Ολυμπιακό

Αναβρασμός στους οπαδούς της Άιντραχτ πριν τον Ολυμπιακό

Το επόμενο Σάββατο (16/10, 16:30) η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα υποδεχθεί τη Χέρτα Βερολίνου χωρίς την παρουσία των οργανωμένων οπαδών της.

Κι αυτό, διότι οι «ultras» απαιτούν θέσεις ορθίων χωρίς περιορισμούς, απορρίπτουν την πλήρη προσωποποίηση της κάρτας εισόδου με την καταγραφή προσωπικών δεδομένων, ενώ υποστηρίζουν ότι η υποχρεωτική μάσκα και η προβλεπόμενη τήρηση αποστάσεων λειτουργούν αποτρεπτικά.

Από την πλευρά της, πάντως, η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου καλεί την οργανωτική αρχή της Budndesliga να επιτρέψει γεμάτο γήπεδο με μεγαφωνικές εγκαταστάσεις.

Όλα αυτά την ώρα που τα υγειονομικά μέτρα στα γήπεδα χαλαρώνουν και περίπου 1,5 χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού οι γερμανικές ομάδες είναι έτοιμες να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Η Άιντραχτ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε λίγες μέρες (21/10, 22:00) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση των οργανωμένων οπαδών της στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όλα δείχνουν, πάντως, ότι η ομάδα θα τους έχει κανονικά στο πλευρό της.