Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΚΠΟΜ

Άκπομ: «Δεν θέλω να κοιτάω πίσω και να με συγκρίνω...»

Ένας από τους παίκτες που είχαν αντιμετωπίσει ξανά την Σλόβαν στα προ διετίας παιχνίδια για τα προκριματικά του Conference League, ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγλος φορ: 

«Είναι μια διαφορετική κατάσταση για μένα την ομάδα μετά την επιστροφή μου. Πάντα χρειάζεται χρόνος για τους καινούργιους παίκτες να προσαρμοστούν στα α δεδομένα. Υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, να μάθουμε τα θέλω του προπονητή. Είναι ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων, το καλό είναι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο κερδίζουμε και ανεβάζουμε ψυχολογία.

Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στον ΠΑΟΚ, εδώ έζησα την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου. Θέλω να επαναλάβω την σεζόν εκείνη ξανά και να βελτιωθώ, για να φτάσω στο επίπεδο της χρονιάς που πήραμε το πρωτάθλημα. 

Νομίζω ότι ο κόσμος εκτός ομάδας δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να υπάρχει ταξίδι και παιχνίδι ανά 2-3 μέρες. Σε επηρεάζει και αγωνιστικά και ψυχολογικά, το να βλέπεις τόσο λίγο την οικογένεια σου, αυτό το καταλαβαίνουν καλά οι παίκτες και ο προπονητής. Μπορεί να μην ήμασταν αυτοί που έπρεπε στα εκτός έδρας ματς, αλλά σημασία έχει που πήραμε τις νίκες και ανεβάσαμε ψυχολογία. 

Χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, παρά το γεγονός ότι το περιβάλλον είναι για μένα οικείο. Να γνωρίσουμε τους νέους συμπαίκτες μου, να καταλάβω τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και να αντιληφθώ τον τρόπο παιχνιδιού.

Δεν θέλω να συγκρίνω το πώς ήμουν στην πρώτη περίοδο στην ομάδα με το σήμερα. Είναι σημαντικό ότι ο προπονητής επέστρεψε στην ομάδα. Αυτό που θέλω να κάνω είναι ένα πιέσω τον εαυτό μου για να βελτιωθώ και να τα δίνω όλα όταν μου δίνεται ευκαιρία. Τα πράγματα αλλάζουν σε ψυχολογικό επίπεδο και γενικότερα, το ότι πήραμε το πρωτάθλημα πριν 2 χρόνια δεν σημαίνει ότι είναι ίδια η κατάσταση».