Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Αποσύρεται η Δανία από το Euro; Έτσι έχουν τα δεδομένα!

Τις τελευταίες ώρες κι έπειτα από την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Φινλανδία, υπήρξαν σενάρια σχετικά με το μέλλον της Δανίας στο Euro.

Οι Δανοί, όμως, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους, μετά τα ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας του παίκτη της Ίντερ, ο οποίος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου είχε δώσει στους Δανούς δύο επιλογές μετά τη διακοπή του αγώνα με τη Φινλανδία. Η πρώτη ήταν να συνεχίσουν το ματς την ίδια ημέρα, όπως και τελικά έγινε κι η άλλη ήταν να αγωνιστούν το μεσημέρι της Κυριακής.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία προτίμησαν να παίξουν κατευθείαν και να μην περιμένουν την επόμενη μέρα, καθώς γνώριζαν πως δύσκολα θα έκλειναν μάτι κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά τα όσα είχαν προηγηθεί.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας ανακοίνωσε πως δεν θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της Κυριακής, ενώ ματαιώθηκε και η προπόνηση της ομάδας σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα.