Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φρανκ Ντε Μπουρ

Το επικό μήνυμα Ολλανδών φιλάθλων στον Φρανκ Ντε Μπουρ (ΦΩΤΟ)

Είδαν κι απόειδαν στην Ολλανδία με την επιμονή του Φρανκ Ντε Μπουρ να παίξει σε σχηματισμό 3-5-2, λόγω της απουσία του τραυματία Φαν Ντάικ από την οπισθοφυλακή, κι επιστράτευσαν τα μηνύματα από... αέρος!

Παραμονή του αυριανού αγώνα της Ολλανδίας με την Ουκρανία για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro 2020 ένα άκρως ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στο Ζέιστ, όπου προπονούνται οι «οράνιε».

Για την ακρίβεια, πάνω από το προπονητικό κέντρο καθώς ένα αεροπλάνο, ναυλωμένο από οπαδούς, πέταξε έχοντας στην ουρά του το εξής μήνυμα: «Φρανκ, υπάρχει μόνο το 4-3-3».

Ο τεχνικός της Ολλανδίας δεν μπορούσε να μην το δει, ωστόσο δεν έδειξε να ...ιδρώνει το αυτί του, αφού σε σχετική ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου απάντησε: «Ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά προτιμώ να μείνω πιστές στις ιδέες μου και θα συνεχίσουμε να παίζουμε με 3-5-2».

Η επιλογή του Ντε Μπουρ έχει αποκληθεί «ιερόσυλη» από τους «ορθόδοξους», ποδοσφαιρικά, Ολλανδούς που θέλουν να μείνουν πιστοί στην παρακαταθήκη του Μίχελς και του Κρόιφ όπου το 4-3-3 τηρείται απαρέγκλιτα, ανεξαρτήτως παικτών που αγωνίζονται και αντιπάλων...

Εuro: Μήνυμα, Ολλανδών φιλάθλων, από...αέρος προς Φρανκ Ντε Μπουρ, «Μόνο το 4-3-3 υπάρχει!»