Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζαγοράκης

Ζαγοράκης στους παίκτες της Εθνικής: «Συγχαρητήρια, χρειάζεται διαρκής προσπάθεια»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στις Βρυξέλλες για τις υποχρεώσεις του στο Ευρωκοινοβούλιο και παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Βέλγιο από κοντά.

Η «γαλανόλευκη» πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, κυρίως για να τονωθεί ψυχολογικά και να πιστέψει στις δυνατότητες της, ενόψει των απαιτητικών επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2004 επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές της ελληνικής ομάδας στα αποδυτήρια, αμέσως μετά τη λήξη της χθςσινής αναμέτρησης και τους έδωσε συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα. 

«Συγχαρητήρια για την εικόνα και το θετικό αποτέλεσμα, το σημαντικό είναι να αντιληφθούν όλοι στην ομάδα ότι χρειάζεται διαρκής προσπάθεια, δεν θα πρέπει να μένουμε σε ένα καλό παιχνίδι, αλλά να προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ευχήθηκε στους παίκτες καλή επιτυχία ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν, κόντρα στη Νορβηγία στη Μάλαγα, παράλληλα με τις ευχές του για καλές διακοπές, τονίζοντας στους παίκτες πόσο σημαντικό είναι να επιστρέψουν υγιείς στις ομάδες τους, οι οποίες τους έχουν ανάγκη.

Η συγκεκριμένη συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και οι παίκτες από την πλευρά τους χειροκρότησαν τον Ζαγοράκη, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα.