Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΣΙΜΟΣ

Σίμος: «Με προσήλωση στο πλάνο μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων με Λευκορωσία και Κύπρο ανακοίνωσε ο Γιώργος Σίμος, που εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παρουσία της "γαλανόλευκης". 

Η Εθνική U21 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τις Λευκορωσία και Κύπρο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να σημειώνει πως: 

«Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση με δύο ακόμη σημαντικά εκτός έδρας ματς, στη Λευκορωσία και στην Κύπρο και ο στόχος μας είναι να έχουμε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και καλύτερη απόδοση από τους αντίστοιχους αγώνες του προηγούμενου μήνα.

Υπάρχει αισιοδοξία, η οποία πηγάζει αφενός από το γεγονός ότι σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα είναι περισσότεροι οι παίκτες μας οι οποίοι έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και αφετέρου από τον ενθουσιασμό που έχουμε κάθε φορά που εκπροσωπούμε τη χώρα μας. Με δεδομένα τα παραπάνω, πιστεύω ότι επιδεικνύοντας την ανάλογη προσήλωση στο αγωνιστικό μας πλάνο μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Βλέπουμε τους αγώνες ξεχωριστά και πηγαίνουμε βήμα-βήμα.  Αυτό σημαίνει ότι συγκεντρωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Λευκορωσία, αυτό έχουμε τώρα στο μυαλό μας».