Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τηλεοπτική «βόμβα»: «Γάμος» ΑΝΤ1 και Nova για το Euro 2020

Τηλεοπτική «βόμβα»: «Γάμος» ΑΝΤ1 και Nova για το Euro 2020

Το Euro 2020 θα συνεχίσει να ονομάζεται έτσι κι ας διεξάγεται καλοκαίρι του 2021.

Από τις 11 Ιουνίου και για ένα μήνα, σε 12 πόλεις ισάριθμων διαφορετικών χωρών, 24 ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης να αποκτώνται, από το φθινόπωρο του 2019, από τον ΑΝΤ1.

Το κανάλι είχε ξεκινήσει μάλιστα και εκπομπή πέρυσι, αλλά ο κορονοϊός τα τερμάτισε όλα και φυσικά το τουρνουά αναβλήθηκε.

Λίγες εβδομάδες πριν τη σέντρα, λοιπόν, στον ΑΝΤ1 ετοιμάζουν ήδη εκπομπή, με νέα πρόσωπα αυτή τη φορά και χωρίς τους Γιάννη Καραλή και Κώστα Βαϊμάκη που ήταν πέρυσι. Αλλά δεν θα πορευτούν μόνοι στο τουρνουά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επήλθε συμφωνία με τη Nova σε επίπεδο παραγωγής και υποστήριξης. Δεν υπάρχει κάτι αναφορικά με τις μεταδόσεις. Αυτές από τον ΑΝΤ1 θα τις δούμε, ίσως και το Μακεδονία TV όταν έχει δύο αγώνες την ίδια ώρα.

Ωστόσο, η Nova και ο ΑΝΤ1 έδωσαν τα χέρια και η συνδρομητική αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την τηλεοπτική παραγωγή μεταδόσεων και αγώνων.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκπομπές και περιγραφές θα βγουν από τα στούντιο της Nova και πιθανότατα οι περιγραφές θα γίνουν από δημοσιογράφους των καναλιών Novasports. Τη, δε, εκπομπή που ξεκινά στα τέλη Απριλίου, θα παρουσιάσει σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Λιώρης, επί σειρά ετών δημοσιογράφος της Nova. Και με συμπαρουσιαστή που δεν έχει σχέση με τη Nova αλλά εργάζεται σε Μέσο ιδιοκτήτη ανταγωνιστικού καναλιού, όπου ως πέρυσι παρουσίαζε εκπομπή.

Πηγή: dailymedia.com.gr